the perfect day.







Idag har varit en helt underbar dag. Gick upp klockan 8.00 imorse. Sedan åkte jag, Jessica, hennes mamma, bror och Sara till Tryvan. Tryvan ligger 10 minuter från mig med bil och där spenderade vi hela våran dag i backen. Kan inte beskriva hur underbar det var att åka ner för backarna. Det var så längesedan sist, missade ju förra vintern då jag var i Australien. I dag fick jag den där underbara känslan, en känsla av hur mycket jag älskar mitt liv. Det bästa av allt, det blir mer åkning imorgon. Denna veckan är jag ledig fredag och lördag, och igår slutade jag tidigt så jag hookade upp med lite jenter från jobbet. Det blev singstar hos mig först, sedan gick vi vidare till ett mysigt ställe och drack rödvin, efter det blev det utgång. Det var en sååå trevlig kväll. Ikväll därimot blir det china food i soffan. Egentligen skulle vi ha lite fest, köra på "afterski" tema, men jag är helt slut så jag orkar nog inte, sov 3 timmar inatt.

Ciao bella

090129.



Top - Filippa K
Hareem byxor - Zara
Klackar - H&M
Väst - Gina


Nu sitter vi här, jag Sara och Anna. Vi har precis ätit korv och pommes frits. Flott. Nu ska vi ut och dricka vin.

Ciao

hahahaha.



Kollade igenom bilderna från i lördags kväll. Hittade denna "vackra" bild på mig själv, haha! Att jag sprang runt med sånna brillor är mer än vad jag kommer ihåg, hahahaha!

chanel cupcake.



cravings.


Aldo boots $180

yeah.



Klänning - acne
Skor - acne
Skärp - cubus
Armband - h&m

I dag har jag jobbat, 8 timmar, kaos, och jag hade den värsta mens värken ever! Men nu är jag taggad, ikväll blir det tacos med massa härliga tjejer sedan utgång. Nu kör vi

Ciao

thursday night out.





Så här såg jag ut igår..

Kjol - h&m
Nitskärp - cubus (hatar cubus, men skärpet va snyggt=)
Linne - bikbok
Väska - h&m
Kavaj - see by chloé
skor - din sko


Igår vid sisådär tio tiden blev vi sugna på ett glas vin. Vi drog bort till Robin o co, satt där några timmar och hade trevligt. Sedan blev det utgång. När tjejerna på mitt jobb hade slutat, några kl12 kl och en kl 2 så kom dom också förbi, och vi hade skit kul. Jag var hemma kl 4 så idag är jag trött och sliten. Ska bädda ner mig i soffan och kolla på serier, love it. Jobb kl 5.

Later

rea.





Handlade på rea idag. Rea är något jag brukar undvika, tycker bara att det är kaos. Men det är ju inte fel om man väl hittar något. Fyndade denna kavaj/jacka från h&m trend för 149 kr. Bra där.

levi's 501.



Jeans- Levi's 501
Kavaj - H&M
Linne - Change
Klackar - H&M
Nitskärp - H&M

welcome home baby.


ACNE


snow.snow.snow.




Typ så här såg bilen ut imorse när Viktor skulle köra till jobbet, haha


Trodde att våren började närma sig. Fast det var nog bara mina önskningar. Vill bara gå i vår kläder, bara ben och solbrillor. Jag vill ha ljusa färger och uteserveringar, alla mina vänner samlade och picknick i parken....
Men men, där vaknade jag, och det kommer bara mer och mer snö.......

söndag.

Idag har jag faktist jobbat, första och sista dagen denna veckan. Nu måste jag bli frisk, inte kul att ligga hemma mer!
I fredags hade vi lite vänner här hemma, vi drack vin och sjöng singstar, såå himla trevligt hade vi! Viktor hade köp en ny singstar skiva och allt, men när vi väl skulle börja sjunga märkte vi att dom i butiken hade lagt i den norska variationen iställer för den internationella. Så det var många norska låtar på den, och det gillar vi inte. Men nu har vi fått den rätta skivan och sen jag slutade jobbet har jag suttit här och sjungt, svin kul..

Vi är kompis med en kille här i Oslo som heter Aleksander With, han vann Norska IDOL 2006. Det va lite ball att sjunga med till sin kompis låt på singstar, hahah=)

När Viktor kommer hem ska vi laga tacos, sen vill jag ut och leka i snön en sväng=)=)
Sa jag att det typ har varit snö storm idag, vi har drit mycket snö här i oslo. Mysigt men jag längtar efter våren!!!!


Later.

the best.

Tvillingarna, jag och Viktor när mormor fyllde 80 år


cafés daniel lindström.

Sa till stureplan.se att "se rik ut känns omodernt". Jag håller stenhårt med.......!!!!!

Ikväll är den omtalade Elle galan. Tänk om man hade fått vara där..... drömmen.....


done.

Japp då var dom bokade. Coldplay biljetterna. 22 augusti, Stockholm stadion!





090115.

Jag är sjuk. Det är 3:e dagen jag är hemma från jobbet idag. Fast idag mår jag nog lite bättre. Nu sitter jag hemma, dricker o´boy och letar lägenhet på internet, och det är inte lätt kan jag säga. Funderar på att gå ut på stan en sväng, till H&M. Finns ett par skor jag jätte gärna vill ha där. Men problemet är att jag kan inte bara gå till nån av dom 3 H&M butikerna som ligger här ute på min gata, för dom har nämnligen inte fått in skorna, så då måste jag gå ganska långt, och jag vet verkligen inte om jag orkar.. Shit vilket i-lands problem asså, fast jag är ju faktist sjuk.

Börjar bli trött på att sitta hemma nu, har liksom inte varit ute på 3 dagar nu (okej räknas promenaden till matäffären 50m bort??). Jag hade mer än gärna gått bort till ett mysigt cafe, suttit där och letat efter lägenhet eller bara tittat på alla människor, sånt tycker jag är kul.. Önskar att jag hade en sån här mini dator (fast svart), får plats i väska och väger typ ingenting, perfekt att ta med sig till cafeer mm.





LW.

Ikväll kl 21.00 på SVT1 visas en dokumentär om Lars Winnerbäck. En av mina idoler måste jag säga. Missa inte!!!!!!!


all you need is love.

Min Australien resa år 2007/08 är nog det bästa i mitt liv. Jag åkte dit med min bästa kompis för att plugga, jag träffade massor med underbara människor, men framförallt träffade jag min pojkvän. Bättre människa får man leta efter. På bara 1,5 år av mitt snart 21 åriga liv, är han den människan jag upplevt mest med. Vi kan göra exakt vad som helst tillsammans och vi har alltid lika kul. Han är min bästa vän.











Bilder från Australien.


beauty.






jeans och nitar.





















2 saker som jag tror stenhårt på i vår är jeans jackan och mocka jackan. När jag väl va hemma i Sverige över jul tänkte jag att jag måste ju rota fram mina gamla jeans jackor. Denna jeans jacka (tycker fortfarande att den är ur snygg) var min absoluta favorit av många för kanske 7 år sedan, och den har använts väl kan jag lova. Den kommer från Fornarina och är perfekt sliten, pricis som jag vill ha den nu. Det bästa av allt, nitarna. Säger bara, släng aldrig kläder!

hareem trousers.


Ett par harems byxor kommer kanske att bli mitt nästa köp, känns ballt till våren. Dessa från top shop. 500 spänn typ.

Jag är typ lite sjuk. Viktor köpte glass och frysta bär efter jobbet, nu ligger vi här i soffan och njuter. Ska kolla film nu.

Ciao

shit asså.

här såg det ut i Oslo i torsdags kväll, jag var lite rädd när jag skulle gå ut. Snodde länken från Jonna.

gårdagen.

Igår slutade jag tidigt. kl 5. På kvällen kom det lite goda vänner hit, vi spelade sing star och drack vin. Det blev en runda på stan också=) Idag har jag haft en helt underbar dag. Sov tills jag vaknade, sen blev det lunch med Sara, världens godaste fisk soppa. Efter det drog vi till Grünerløkka, där finns den bästa second hand shoppingen.

Igår



Lång kavaj/väst - H&M
Zebra randigt linne - BikBok
Tights - Gina
Skor - DinSko


My lovers. 499 dinsko





påpälsad.






Jacka - Zara
Päls mössa - second hand
Väska - Filippa K
Kängor - din sko



Kom precis hem från Friday's, var där och åt fajitas och drack vin och gud så gott det var. Har varit ledig idag, har absolut inte gjort nånting vettigt. Nu ska jag spela lite playstation sen blir det sängen, upp och jobba imorgon.



Gud så gott det var...

damn baby.


fashiontoast


Denna tös har så sjukt snygg stil. damn. Hon blir snyggare och snygare också.

new year's eve.

Det nya året firade vi in hemma hos Maria och Esan. Vi var fyra st par som åt väldigt god mat (tack jonna) och drack gott. Kvällen var verkligen sådär helt perfekt tycker jag, men det blir den i underbara människors sällskap. 12- slaget firade vi uppe på deras stora tak terass, där hade vi utsikt över hela oslos fyvärkeri fyllda himel. Tack igen för en underbar kväll!


Jag hade på mig en klänning från Acne








Vi dansade i fönstret, haha














Det var massor med folk uppe på tak terassen




julafton.

Nu har jag fått tummen ur att kolla igenom alla kort på min nya kamera. Så här kommer nu lite kort från julafton hemma i Onsala. Strax får ni se från nyår.


 Jag och lillasyster


Me


Min systerson/gudson John, kanske världens sötaste!



Sen kom tomten, det gillade Inte John..


Hej då tomten


Nellie (brorsdotter) fick paket på morgonen också


Stor del av kvällen ängnades åt guitar hero med trummor, store bröderna var glada som små barn, haha





god morgon.

Sitter och äter frukost i soffan och kollar på nyhetsmorgon. (Är det 3:e världs kriget som har startat???) Jag har typ blivit sjuk, och det ska inte bli kul att gå och jobba idag..
Btw, det är -17C här i oslo, fyyyyyyyyy f*n..

Ciao

basic från filippa k.



Dessa bas plagg från filippa k fick jag i julklapp av min kära mor. Helt perfekt och underbart sköna. Filippa k och acne har absolut dom bästa bas plaggen enligt mig.



middag för 4.

Under veckan hemma i sverige hann jag som sagt med väldigt mycket. På lördagen bjöd Pauline hem mig, Linda och Linnea på middag. Vi skulle komma dit kl 7 så skulle Pauline fixa resten.  Kan bara sammanfatta kvällen som helt fantastisk, finns det något bättre med middag med sina allra bästa vänner, massor med gossip, drinkar och sedan utgång...? Middagen var iaf utsökt, förrätt med räkor mm. Huvudrätten bestod av kött, oxfilé? potatisgratäng, och väldigt god sallad i mängder. Tack än en gång underbara Pauline.




top - ?
väska - topshop (julklapp från lillsis)
paljett tights - bikbok
skor - Köpta i K-L
armband - cc skye















Tack för en oförglömlig kväll på alla sätt min älsklingar!




RSS 2.0