lalalala.

Kappa Zara, Skor Bianco, Linne HM, Halsband Gina Tricot

Ambassadeur igår. Aldrig sett så mycket folk där. Saint Tropez varning sa någon, haha! Mår ovanligt bra idag. Utgång idag igen????

Skål.


Tapas.

Jag fullkomligt tok älskar tapas. Brukar slänga ihop min egen hemma.. kanske ska föreslå det för killarna som mat ikväll???
Kollade precis på Oprah, idag handlade det om kvinnan som blev attackerad av en schimpans för ett tag sedan och fick hela ansiktet och händerna bortslitna, HELA ANSIKTET!!! Så fruktansvärt hemskt, jag grät. Om du någon gång tittar dig i spegeln och inte är nöjd med dig själv. Var istället glad över att du över huvudtaget har ett ansikte, kan se och skratta....

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night.

Skön morgon idag. Började dagen med en stor frukost och kanske världens godaste kaffe från den bästa kaffemaskinen, miele is the shit. Sedan har jag varit lite barnslig och spelat tv-spel, men inte vilket tv spel som helst utan det bästa, Donkey kong 2, mitt och Paulines favoritspel när vi var små, vi satt hela nätterna och försökte varva skiten. Men då var vi ju riktigt grymma, nu dör jag hela tiden i bara 2:a världen, hahah! Ska snart måla mina naglar tänkte jag, men jag drar ut på det hela tiden för jag vet inte vilken färg jag ska måla dom i. I-lans problem big time! I kväll kommer iaf bli en grym kväll tror jag. Förfest hos oss för dom som vill, spikat är iaf jag, Viktor och norrmannen Tore-Endre som är på besök hos oss i Sveriges vackra huvudstad. Sen bär det av till Ambassaduer, där bjuds det först på stand up show, sedan ska vår kompis Tobias och hans band spela och sist men inte minst spelar DJ Dirty South. Blir nog en bra kväll=)
Igår tog min lillasyster Elin körkort. Grattis gumman=)
Behöver jag säga att jag längtar fruktansvärt mycket till sommaren??...
Elin och jag i sommras hemma i underbara Onsala.

kaos.

Snökaos i sthlm. -22 grader. Det resulterade i att alla tunnelbanor var avstängda. Fick vänta läänge på ersättningsbussen. Världens längsta busskö och jag kom med den 3:e. Stod som en packad sill, fick åka baklänges, och en resa som i vanliga fall tar ca 8 min tog 40. Väl framme vid tvärbanan krånglar den också. När jag nästan tror att jag kommer att behöva amputera båda mina fötter rullar vi vidare. Att aldrig SL lär sig att det snöar varje vinter och anpassar sig därefter är en bra fråga. Nu sitter jag iaf på kontoret och försöker tina upp. God morgon!

blue jeans+nude=sant.

Kom precis hem, jag och Viktor har varit ute och åkt en sväng i snön och gjort lite ärenden. Hade på mig jeans från Cheap monday, Skjorta från Gina tricot, halsband från Indiska och kilklackar från Din sko. En väldigt slarvig fiskbensfläta på det också. Snart ska vi laga mat sen blir det söndags mys. Trevlig kväll på er.

lördag.

Vanligtvis är jag ganska rastlös av mig och vill alltid hitta på något, men idag är det världens snöstorm ute så jag har inte känt för att gå utanför dörren alls idag, vilket inte är så konstigt. Vi har bara legat inne och kollat på massa repriser från igår kväll och nu ligger jag i sängen, läser bloggar och äter vindruvor ur en hjärtskål medans Viktor kollar på hockey Snat måste jag dock styra upp mig lite, ska handla mat och hämta Micke, ikväll blir det middag och melodifestivalen hemma hos mig och Viktor.

print.

Igår hade jag världens bästa kväll men Jenny, vi lagade jätte god mat, drack vin och pratade om allt. Sedan drog vi ner på söder och mötte upp grabbarna med vänner. Jätte trevlig kväll. Nu blir det brunch och jag är så glad att det är lördag=) (ursäkta hållningen på bilden, jag skyller på att jag hade as bråttom, ha)

finally friday.

Idag är mitt humör på topp. Det är fredag och jag är nästan lite väl utvilad då jag somnade som en stock i soffan igår typ halv 9. I kväll kommer Jenny hem till mig på middag och vin=) Måste bara berätta för er hur jäkla mätt jag är nu. Jag har precis ätit världens kanske godaste tomatsoppa med fetaost, för dom som inte vet det så tokälskar jag tomater i alla former, just därför tänker jag bjuda på pasta med fisk och skaldjur i en tomatsås ikväll, haha=)
På bilden skymtar min nya blus i ljus rosa/nude. Två rätt i en smäll=)

Sis.

I tisdags fick jag mig en rejäl överraskning. Jag satt hemma i soffan och kollade på tv medans Viktor lagade mat. Då ringde det på dörren och Viktor frågade om inte jag kunde öppna. Jag gick till dörren och kikade ut i titthålet, men det var någon som höll för, men jag tänkte inte på det. Jag öppnade dörren och där står min syster och hennes Kristoffer. Jag kan bara föreställa mig hur chockad och överraskad jag såg ut, jag kunde liksom inte riktigt fatta att dom verkligen stod där. Så jäkla glad blev jag. Vi har haft 2 väldigt mysig kvällar med god mat och lite vin, och så shopping så klart. Tack för överraskningen godingar!!

Jag vill ha nya jeans.

Dessa står högs upp på önskelistan. från Acne.

V.



Utanför Cheap Mondays visning under modeveckan så haffade Stockholm Streetstyle min fina pojkvän Viktor.

leo.

Så här såg jag ut igår när Jag, Viktor, Elin och Hampus var ute och drack drinkar och bubbel. Nu blir det pizza och The City. Trevlig alla hjärtans dag =)

solidaritet.

Dricker bubbel och snart blir det utgång med dom bästa! Bra kväll=)

ELIN.



Idag kommer min lillasyster Elin och hennes Hampus och gör Stockholm osäkert. Vi ska ha såå kul ändar fram till tisdag, jag, Viktor, Elin och Hampus. Ikväll blir det hemma kväll med god mat och vin, men imorgon då blir det galej!! Har saknat dig massor little sis. Ses snart!

Nu ska vi se..

..vad som gömmer sig i goodiebagen från igår...

Finest Awards.




Bilder: finest.se

Igår var det dags för Finest awards 2010 på Cafe Opera. Efter en lång dag på jobbet med konferans skyndade jag hem och satte nog tidsrekord på att göra iordning mig. Taxi ner på stan och mötte upp lite vänner. Vi åt god mat drack rosa bubbel minglade och hade jätte trevligt. Tack för en trevlig kväll. Nu blir det lunch.

dagens.


Army färgad jacka HM, Tshirt HM, Scarf Veromoda, Byxor Filippa K, Skor Scorett

Jag och Viktor har precis blivit bjudna på älgstek med sås och potatis av vår vän Micke, så gott var det. Det blir en myssöndags kväll här med godis, glass och bär, Blåsningen och En annan del av Köping!

Skål för fredagar.



medans man längtar efter våren.

Modekungen.se 599kr
Modekungen.se 899kr

Riktigt snyggt just nu är fårskinn! Det är något som det har synts mycket av på modeveckan. Så räkna med det till hösten men varför inte börja redan nu. Den här jackan från modekungen hade varit perfekt om det var fårskinn och inte vitt ludd typ. Men jag tycker ändå att den är riktigt snygg att möta våren i. Skorna är framförallt prisvärda men även dom riktigt snygga.

MacBook Pro.

Äntligen har jag min MacBook Pro.

cheap monday aw10.

I år var det Cheap monday som hade sin visning öppen för allmänheten på Stockholm Fashion week. Visningen gick av stapeln i frihamnen och det kom hela 1000 pers. Kön var enormt lång och det var ganska lång väntan och framförallt världigt kallt innan dörrarna öppnades. Väl inne på visningen bjöd Cheap monday på en visning som kädes väldigt Cheap monday. Det syntes mycket grått, hoodies, luvor under både kappor och kavajer. Extremt tighta jeans hos killarna. Mycket slitet och håligt. Både killarna och tjejerna hade silversprayade svinryggar som frisyrer. En mycket bra visning men den kunde kanske gjorts lite mer pampig.

RSS 2.0