Gå, gå, gå och massa shopping.

Lite halvkasst, mulet väder var det den här dagen i New York. Perfekt att traska över till Brooklyn och perfekt väder för shopping=)


En liten outfitbild så där på Brooklyn bridge. Jacka Muubaa, Tröja Who are you(köpt i NY), Klänning H&M, Sjal Zara, Converse.  


Viktor tror han är djungel george, haha!


I'm in Brooklyn bitch!!

Den här dagen gick vi tills vi trodde att våra fötter skulle börja blöda. Här är vi i Central Park, där kryllade det av ekorrar. Kolla bakom mig, där hoppar en=) hihi!


Viktor va helt lyrisk och skulle fota alla djur=) En kom så nära att den hoppade upp med framtassarna mot hans påse när han satt på huk.. sött! Viktor är svin nöjd och vill klappa och jag är nojig och skriker, rör den inte, den kan ha rabies, hahaha


Det fanns massa fina blommor.


Viktor har ju världens coolaste jacka från Nike. Den är egentligen mörkgrå, men hela jackan är i reflex så när man fotar honom med blixt så blir den helt reflexsilvrig på bilden, as ball=)

Här är vi nådigt trötta, men väldigt nöjda över all vår shopping längs Madison ave.


Mot Mariott hotel och snurrande baren på högsta våningen med grym utsikt för en go jäkla drink!!!


När vi precis va framme och jag trodde att jag inte pallade att stå upp i en minut till så går vi förbi en stor butik som baaara sålde kepsar. Där skulle vi självklart in och Viktor designade sin egen keps. Här sys bokstäverna på. Blev superfint!

Kommentarer
Postat av: A

Fan vad naaaaaajs!!! Fina foton!! <3

2012-05-09 @ 18:28:04
URL: http://freeandperfect.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0