Lördagskvällen.

I går hade jag och Anna en super härlig dag på stan i solen. Det blev shopping och lunch på Kungsholmen sen drog vi hem och fixade i ordning lite snittar och la vinet på kylning. Vid halv sju kom Viktor och Kristoffer. Vi såg början på melodifestivalen och drack ett glas vin sedan tog vi taxi till Mamas and Tapas på Kungsholmen (vårt favvo ställe) och åt massor med god mat. Det blev även lite efterrätt och en stawberry daiquiri, mums! När vi var riktigt mätta och belåtna drog vi vidare till Hotellet på Östermalm. Vi gillar det stället, det är bra drag där=) Vi träffade några vänner där och även några kompisar till Anna. Vid 2 tog vi taxi hem och sov. Lagom och helt perfekt kväll.
I dag blev det lite inredningsshopping för min och Viktors del. Vi har monterat och grejat här hemma på kvällen, sen blev det pizza, Solsidan och Bröllopsfotografen.
Anna och Kristoffer har varit och käkat middag på Vapiano med Kristoffers bror som också var i Stockholm. Nu kom dom precis hem men det roligaste av allt var att det har ramlat snö från taket på vår balkong (trodde vi). Vi fattade ingenting och trodde först att grannen under skottade balkongen nu, sen att det smälte snö från taket sen så sa Viktor: det är fan någon som kastar snöbollar på vårt fönster. Då var det Anna och K som stod nedanför med urladdade telefoner och ingen nyckel till den låsta porten och hade kastat snö i 20 min. Haha!
Hoppas ni haft en bra helg, min har varit helt fantastisk. Kram

Kommentarer
Postat av: Johanna nytomt

ha ha, där är linnet! skitsnyggt ju! organge var rätt val av Viktor! Lyssna mer på honom ;)

ps. överkastet (eller överkastENA) ligger på sängen! ;)

2011-03-14 @ 15:47:48
URL: http://johannanytomt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0